In een prachtig bos, vlak naast het Efteling park, ligt Efteling Bosrijk. Een sfeervolle omgeving met bungalows, vakantiehuisjes en appartementen om na te genieten van de dag.

Als de maan aan de hemel staat, strooit Klaas Vaak slaapzand over elk huisje en appartementje. De bewoners ontwaken dan de volgende ochtend met herinneringen aan de mooiste dromen. Maar de droom is nog niet voorbij: vanuit het vakantiepark loop je zo de Efteling in.

Niet zo vreemd dus, dat mensen van overal komen voor een sprookjesachtige overnachting in Efteling Bosrijk. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje naar het type woningen in het vakantiepark en boek uw verblijf!

Sinds eind 2009 vindt u naast het traditionele Efteling Vakantiepark ook een nieuw park: Efteling Bosrijk. Dit nieuwe vakantiepark van De Efteling ligt, zoals de naam al zegt, in een bosrijke omgeving.

In Efteling Bosrijk kan je na een ganse dag plezier in De Efteling heerlijk tot rust komen. De vrijstaande huisjes en appartementen zijn geschikt voor 4, 6 of 8 personen.

Tijdens je verblijf in Efteling Bosrijk kan je trouwens onbeperkt binnen in Efteling Park. Ook is het mogelijk om vanuit Efteling Bosrijk een bezoek te brengen aan de steden Den Bosch of Tilburg. Deze steden liggen op amper 15 minuten rijden van Efteling Bosrijk. Ook vind je op wandelafstand de natuurgebieden Loonse en Drunense Duinen. Hier kan je heerlijk wandelen en fietsen. Hou je van natuur, dan is Efteling Bosrijk wat voor jou!